Winkel - Eemstuin
Wij hebben een winkel in Uithuizermeeden. De ruimte is oh, zo knus aan de zijkant van de boerderij. Bekijk de openingstijden.
Eemstuin, winkel, biologisch dynamisch, Uithuizermeeden
15980
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15980,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Winkel

Wij hebben een winkel. Die vind je in Uithuizermeeden. Het is een oh, zo knusse ruimte aan de zijkant van onze boerderij. Onze groenten zijn altijd van het seizoen en komen uit eigen tuin. We verkopen verse en bewaargroente, bio-dynamische zuivel en vlees en droogwaren van Demeter. Kom je snel een keer langs op de Eemstuin? Je bent meer dan welkom.

Openingstijden winkel

Zaterdag

10:00 – 13:00

Woensdag

13:00 – 16:30

In het schap

In de zomer verkopen we ook fruit en noten uit ons voedselbosje. Volkoren pasta, zilvervliesrijst, gedroogd fruit en nog veel meer voedzaams vind je het hele jaar door in de winkel. Bewapend met een volledige maaltijd verlaat je het erf.

Op de markt

Of kom je langs op de markt? Iedere vrijdag staan we met een kraam op de Vismarkt. In hartje Groningen verkopen we onze oogst.