Biologisch-dynamische groente met smaak - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamische tuinderij. In het noorden van Groningen kweken wij groente met smaak op natuurlijke wijze.
Eemstuin, biologisch-dynamisch, groente, boerderij, eemstuin, biodynamisch, groningen
14468
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14468,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Vlakbij de Waddenzee ligt de Eemstuin. Een krachtige plek waar groente groeit op natuurlijke wijze. Hier tuinieren wij biologisch-dynamisch. Wekelijks bezorgen we in het noorden van Groningen variërende groentepakketten. Je vindt ons íedere vrijdag op de Groningse Vismarkt.

Omni-Eemstuin

Nieuw afhaalpunt in de stad Groningen!

Vanaf nu is OMNI – all around food afhaalpunt van onze groentepakketten. Je vindt de winkel op de Korenstraat 2 in Groningen. De pakketten zijn hier iedere woensdag tussen 12:00 en 18:00 uur en iedere donderdag tussen 10:00 en 18:00 uur op te halen.

Eemstuin

Nieuwtje: wij zijn gefilmd!

Half april 2021 gaat de documentaire ‘Weg uit de stad – nieuw elan voor het platteland’ in première. Wij (Jouke en Liz) zijn op de Eemstuin ongeveer een jaar gevolgd, gefilmd en geïnterviewd. Het resultaat bekijk je tijdens vaartochten door het Groningse platteland op binnenvaartschip de Eestroom. Meer informatie volgt!

EEMSTUIN_LOGO_Halve_Maan
EEMSTUIN_LOGO_Half_Half_Moon
EEMSTUIN_LOGO_Maan
 • In de winkel

  Bij ons op het erf.

 • Op de markt

  Iedere vrijdag in hartje Groningen.

 • De boerderij

  Welkom in het groenteparadijs.

 • Groentepakket

  Dat zal lekker smaken.

Maan(d)brief

Bij iedere volle maan sturen wij een nieuwsbrief met recepten, nieuws en andere leuke weetjes. Wil jij deze ook ontvangen? Schrijf je dan hier in: