Oelalala de lunch! - Eemstuin
De Eemstuin is een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf in Groningen. Op 1,2 hectare zavelgrond telen we groente op natuurlijke wijze.
biologisch-dynamisch, eemstuin, biodynamisch, boerderij, Groningen, biologisch, landbouwbedrijf
15889
post-template-default,single,single-post,postid-15889,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Oelalala de lunch!

Oelalala de lunch!

3 koningen Lunch & Crowdfundveiling

WOW wat hebben we genoten van de lunch afgelopen zondag 6 januari.

Er kwamen maar liefst 70 mensen naar de Eemstuin om te genieten van een heerlijke lunch, bereid door Chef Hessel Blok. We hadden een grote pot neergezet waar mensen geld voor de crowdfunding in konden doen. Aan het eind haalden we er 1450,- uit!! Hessel had echt de meest fantastische gerechten klaar gemaakt, en de producten hebben we gesponsord gekregen van: waddenvarkens, kip van Eikemaheerd, brood van de ambachtelijke bakker uit Leens en ook geitenhouderij Ter Veen en Kleikracht hebben kazen gesponsord. We voelden ons enorm dankbaar achteraf.. Veel mensen zeiden: kunnen jullie dit niet iedere zondag doen? Dat is wel iets waar we over nadenken, maar voor ons is het behalve heel leuk ook heel veel werk, haha!

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie